MISIUNE

Misiunea noastră, cea pe care ne-am asumat-o încă de acum 3 ani, este întâmpinarea și satisfacerea nevoilor clienților noștri la un nivel calitativ ridicat prin oferirea de valoare adăugata produselor pe care le realizam, de servicii și sfaturi profesioniste. Am construit relații cu clienții, partenerii și colaboratorii noștri devenind cunoscuți, în special, prin calitatea produselor, a termenelor scurte de execuție și a modului flexibil în care colaborăm cu aceștia.

 

VIZIUNE

Ne propunem să fim permanent modelul de referință în domeniul producției publicitare. Ne propunem consolidarea poziției de lider în domeniul tipografic și cel al personalizării obiectelor promoționale prin InovațieCreativitatePerformanță și Încredere

 

VALORI

La baza fiecărei decizii pe care o luăm și a fiecărui pas pe care îl facem stau următoarele valori: CalitateSeriozitateRespectÎncredere și Performanță. Noi credem în puterea lucrului bine făcut. Credem că Performanța serviciilor și produselor noastre înseamnă, în primul rând, susținerea afacerilor clienților noștri. Ne place ceea ce facem și vrem să construim relații bazate pe Încredere și Seriozitate. 

 

ECHIPA

În spatele oricărui lucru bine facut se află o echipă condusă de pasiune și consecventă. Ne mândrim cu produsele și serviciile pe care le oferim și întelegem că acea calitate pe care o livrăm clienților vine, în primul rând, din calitatea echipei și atenția acesteia la fiecare detaliu. Munca ne este răsplătită prin aprecieri de la clienți și prin recunoașterea oficială a calității serviciilor și produselor noastre.

 

DATE FISCALE

 

 

S.C. STUDEVENT S.R.L.
Str. Codrul Cosminului nr. 40, Brașov
Nr. Inreg. Reg. Comertului: J8/1546/2013
CIF: RO 32361658

IBAN: RO97BTRLRONCRT0342502001 (RON) - Banca Transilvania

IBAN: RO47BTRLEURCRT0342502001 (EUR) - Banca Transilvania

IBAN: RO77RZBR0000060019285129 (RON) - Raiffeisen Bank

IBAN: RO15TREZ1315069XXX015191 (RON) - Trezoreria Brașov

Go to top