Livrarea pe teritoriul României este GRATUITĂ, prin curier rapid, pentru comenzile ale căror valoare este mai mare de 250 lei + TVA. 

 

În cazul în care comanda nu depășește 250 lei, taxele de transport vor fi achitate de către client. În această situație, datorită parteneriatului cu firma de curierat, vă punem la dispoziție o serie de tarife reduse.  


În România, livrarea la sediul clientului se face prin intermediului serviciilor de curierat rapid puse la dispoziție de FAN Courier. Livrarea gratuită prin curier rapid se poate face doar în aria de acoperire a firmei de curierat. Lista localităților în care produsele pot fi livrate de FAN Courier o găsiți accesând AICI. În prezent, firma de curierat livrează fără a taxa pentru kilometri suplimentari în peste 3700 de localități din România.


Livrarea produselor se realizează de luni până vineri, între orele 09:00 - 17:00, iar sâmbăta între orele 10:00 - 12:00.


După expedierea coletului se poate urmări traseul acestuia AICI, prin introducerea numărului documentului de transport (AWB). Numărul AWB trebuie păstrat fiindcă acesta conține toate detaliile despre coletul dumneavoastră.
 

 

În momentul primirii coletului, vă rugăm să verificați integritatea ambalajului. Sesizările cu privire la eventualele probleme privind integritatea sau conținutul unor colete le puteți face în momentul livrării, pe AWB sau prin întocmirea unui proces verbal de constatare. În acest context, dacă există motive întemeiate, se refuză primirea și plata coletului. Orice reclamații ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.


Există unele situații, independente de voința noastră sau a firmei de curierat, în care termenul de livrare poate fi modificat din cauza unor factori externi ce pot determina întârzieri: condiții meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. 
În toate aceste cazuri veți fi anunțați prin e-mail sau telefonic asupra motivului întârzierii și a datei ulterioare de livrare.

Go to top