Romania Events este o companie de producție publicitară, ce și-a început activitatea în 2013, și care oferă servicii de tipar și personalizare materiale promoționale pe tot teritoriul României, poziționându-se de-a lungul timpului ca o afacere bazată pe încredere, respect și seriozitate.


În cei peste 3 ani de activitate, am investit permanent în producție și ne-am diversificat portofoliul de produse atingând astfel obiectivul de a oferi clienților noștri servicii de înaltă calitate la prețuri accesibile, mândrindu-ne cu cea mai diversă gamă de produse promoționale din România, aici exemplificând: instrumente de scris, articole de birou, gadgets, genți și articole pentru călătorii, articole pentru copii, textile, accesorii, etc.

 

În materie de producție și execuție a comenzilor, folosim cele mai noi tehnologii de serigrafie, tampografie, transfer termic, sublimare, broderie, print uv, gravura precum și servicii tipografice, iar diversitatea în prelucrarea materialelor promoționale are drept rezultat, atingerea tuturor obiectivelor în materie de advertising sau promovare a clienților noștri.

 

Recunoașterea competitivității firmei noastre își are bazele în livrările cantitativ semnificative, dar mai ales prin calitatea fără echivoc ce vine să completeze valoarea business-ului fiecărui colaborator.

 

MISIUNE

Misiunea noastră, cea pe care ne-am asumat-o încă de acum 3 ani, este întâmpinarea și satisfacerea nevoilor clienților noștri la un nivel calitativ ridicat prin oferirea de valoare adăugata produselor pe care le realizam, de servicii și sfaturi profesioniste. Am construit relații cu clienții, partenerii și colaboratorii noștri devenind cunoscuți, în special, prin calitatea produselor, a termenelor scurte de execuție și a modului flexibil în care colaborăm cu aceștia.

 

VIZIUNE

Ne propunem să fim permanent modelul de referință în domeniul producției publicitare. Ne propunem consolidarea poziției de lider în domeniul tipografic și cel al personalizării obiectelor promoționale prin InovațieCreativitatePerformanță și Încredere

 

VALORI

La baza fiecărei decizii pe care o luăm și a fiecărui pas pe care îl facem stau următoarele valori: CalitateSeriozitateRespectÎncredere și Performanță. Noi credem în puterea lucrului bine făcut. Credem că Performanța serviciilor și produselor noastre înseamnă, în primul rând, susținerea afacerilor clienților noștri. Ne place ceea ce facem și vrem să construim relații bazate pe Încredere și Seriozitate. 

 

ECHIPA

În spatele oricărui lucru bine facut se află o echipă condusă de pasiune și consecventă. Ne mândrim cu produsele și serviciile pe care le oferim și întelegem că acea calitate pe care o livrăm clienților vine, în primul rând, din calitatea echipei și atenția acesteia la fiecare detaliu. Munca ne este răsplătită prin aprecieri de la clienți și prin recunoașterea oficială a calității serviciilor și produselor noastre.

Go to top